websikehealthcheck

 

Sokan hajszolják a boldogságot, ház, kocsi, pénz, satöbbi. És bizony ide tartozik a párkapcsolat is.

Ha lesz kapcsolatom, majd boldog leszek. Hát, vagy igen, vagy nem. A baj az, hogy a boldogság a cél, pedig a boldogság valaminek a folyománya. A kapcsolatok nagy része abban a pillanatban kezd tönkremenni, amikor kimondták az igent, legyen az házasság vagy ismerkedés. Az a pont sajnos a vég kezdete. Először nem lehet észrevenni, mert minden jó nyugalom és béke van, végre nem kell erőlködni, csak élvezni.

Aztán egy idő után jönnek apróságok, majd nagyobb dolgok, majd jönnek a viták…

Nos, ez már nem stabil boldog párkapcsolat. Ez egy nagyon mechanikus dolog és nagyon hétköznapi. Annyira hétköznapi, hogy általánosan elfogadott, hogy ez normális. Nem, ez nem normális. És ezt belül pontosan tudod és érzed, hogy mitől múlik el, és hogyan lehet fenntartani a jó állapotot, ezt adja meg neked ez a workshop.

 

Észre sem vesszük, de eltűnik az kis pozitív megerősítés, és a helyét szinte észrevétlenül átveszi a megszokott, leértékelő kommunikációs minta. - Száraz Gábor - Ideális párkapcsolat workshop

 

 

Amikor a kezdeti boldogság alábbhagy és kezd egy kicsit beszürkülni a dolog…

…először unottá válik az ember, aztán kezd zaklatott lenni. Zaklatott, mert nincs meg a boldogsága. Megjelenik az önhibáztatás és a hibáztatás, ami felborítja a stabilitást. A boldog stabil kapcsolat helyett az ember kifelé fordul, hobbiba, munkába, sportba, gyereknevelésbe, satöbbibe menekül, esetleg egy harmadik fél karjaiba. Ez bárki számára jól látható folyamat.

 

 

De hol romlik el? Mi az a pont, ahol meg lehetne fordítani, vagy mit kellene tenni, hogy ne így legyen?

Ez a workshop megadja a választ ezekre a kérdésekre, és a működő módszereket is ahhoz, hogy boldog stabil párkapcsolatod legyen.

Ha nem akarod ezt átélni, hogy újra átélni, vagy épp most szeretnéd megmenteni a kapcsolatodat, akkor ez neked szól. Nincs más dolgod, mint kattints rá, rendeld meg, csináld meg a feladatokat, és stabil, boldog párkapcsolatod lesz, garantáltan.

 

 

Száraz Gábor - párkapcsolati tanácsadó

Száraz Gábor
Párválasztási Tanácsadó, Házassági / Párkapcsolati Tanácsadó

 

Kérd a workshop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT

 

 

Mit mondtak, akik ott voltak?

“Megértettem, hogy van jogom kommunikálni, kontrollálni, hatást gyakorolni a másikra, és ugyanezt tudnom kell fogadni is a másiktól, és arra is rájöttem, hogy sokszor mondtam le a kontrollról mások hatására, de a jövőben ezen változtatni szeretnék és tudatosan és határozottan képviselni a saját magamat, érzéseimet, igényeimet, céljaimat. Ehhez megkaptam a pontos lépéseket, és módszereket.”
SZ. H.

 

 

“Nekem nagy felismerés az, hogy ha jó kontrollt alkalmazok akkor a lent lévő felet fel tudom hozni, illetve ezzel motiválom a céljai felé és ez pozitív érzéseket indít el benne. Eddig mindig azt gondoltam, hogy a kontroll rossz, ezért nem is alkalmaztam. Hatalmas segítség, hogy most tudom hogyan lehet jól kontrollálni valakit, és ezzel segíteni neki. Így végre tudom mit tudok tenni és hogyan, megkaptam azt, amivel végre jó kapcsolatom lehet!”
CS. O.

 

 

“Tényleg igaz, hogy ha úgy kezdek bele, hogy várom, hogy valami kiderüljön, ami miatt véget kell vetni neki, akkor ki is fog Eleve olyan embereket gyűjtöttem, akikkel ez elkerülhetetlen Most végre megkaptam azokat az eszközöket, amivel lehet valóban stabil kapcsolatom, mert tudom mitől lesz az, és meg is tudom végre tenni.”
M. L.