fbpx
websikehealthcheck

Van úgy, hogy az ember azt érzi, megállt az élete, kicsit életunt, és motiválatlan.
Ilyenkor nem ragyog úgy, hogy bárki felfigyeljen rá, ezért nem könnyű a társkeresés.

Ezt a programot azért csináltuk, hogy újra lendületbe hozzunk, hogy energikusnak, és magabiztosnak érezd magad. Emlékszel még arra, mikor szerelmes voltál? Tudod, amikor megállíthatatlannak érzed magad, vagy inkább talán csak nincs akadály. Ilyenkor minden szinte magától elrendeződik, és olyan energikus a kisugárzásod, hogy arra felfigyelnek. 

Feltűnt már, hogy ilyenkor,
amikor szerelmes vagy, akkor akadna kérő?

 

Amikor valaki ebben az állapotban van, azt észreveszik, akarnak csatlakozni hozzád, ilyenkor könnyű az ismerkedés. Ez a program abban segít neked, hogy elérd ezt az állapotot. 

Ezen a workshopon el fogod érni, hogy olyan lendületet érezz, amit mások is észrevesznek, így nem keresgélned kell, hogy ki szeret végre beléd, hanem válogatni a kérők közül. 

Megkeresünk és kezelünk minden olyan dolgot, ami miatt lehangolt, kedvetlen és életunt vagy. Valamint megkapod azokat az eszközöket, amikkel a jövőben ezt el tudod kerülni. 

Minden ember szeretne egy stabil, magabiztos, kiegyensúlyozott társat, akiben van élet, aki energikus, vidám, és jó a közelében lenni. Te most ilyen vagy, te választanád most magad?

 

Tudom, hogy ez kemény kérdés, de ha a válasz nem egyértelmű igen, akkor nagyon is neked szól ez a program!

Mit kapsz?

 • 7 előadást
 • közel 10 óra elméletet a hogyanról
 • gyakorlati példák
 • gyakorlati feladatok, és házi feladatok
 • végig viszlek a teljes folyamaton
 • egyszerű, érthető, könnyen alkalmazható

Mi az eredmény?

 • kimozdulsz az állóvízből, és elindul az életed
 • képes leszel bármilyen problémát kezelni
 • te fogod irányítani az életed
 • energikus és magabiztos leszel
 • stabil leszel, és lendületes, olyan, akire felfigyelnek mások

Így kapod meg:

A jobboldali listában válaszd ki, és jelöld be a INDÍTSD BE AZ ÉLETED!

Ha szeretnél más workshopot is megkapni, akkor jelöld be azokat is amiket még szeretnél. Ha az összes workshopot megrendeled egyben, akkor jelentős kedvezményre vagy jogosult.

Ezt követően az űrlap alján a nyílra kattintva lépj tovább, add meg az adataidat, és küldd el a rendelést. Minden további információt megkapsz e-mailben.

F. ZS.

“Én nem tudtam, hogy ilyen van. Azt éreztem, hogy valami nem stimmel az életemmel, de arról fogalmam se volt, hogy mi, és mit tehetnék. Csak azt éreztem, hogy bele vagyok ragadva a smmibe. Telik-múlik az idő, nem is rossz, de az egész valahogy olyan ködös. Mintha valami furcsa mocsárban lennék, amibe nem süllyedek bele, de nem is tudok kimászni. 

Így utólag visszateintve.. Hűűűű… Én nem is tudom hol voltam eddig. 

Leírhatatlanul sokat kaptam ettől a programtól. Nem olyan egy ’csapásra minden megoldódott’ dolog ez, bár az biztos, hogy rendesen felnyitotta a szemem, kijózanított. Lesz meló még az életemmel, de rég éreztem ilyen nyugodtnak magam. Egyszerűen tudom mit kell tennem, látom hogyan oldódik meg minden, és ez megnyugtat. De nem is csak megnyugtat, hanem valami, rég nem tapasztalt lelkesedést érzek. Ez tényleg beindította az életem!

Ha éppen élni sincs kedved, de közben még ahhoz sincs, hogy kedvetlen legyél, ez a te programod!”

N.A.

“A filmekben minden egyszerűnek tűnik, ott valahogy lendület van. Sokáig vártam ezt a lendületet, de nem igazán akart megjönni. Egy ideje már kerestem megoldásokat, mert sejtettem, hogy a várakozás nem lesz elég, valami lehet itt, amiért másoknak, valahogy nagyobb a lendületük. Atán belebotlottam ebbe a programba. 

Pontosan megkaptam azt, amit akartam, és még többet is! Nagyon köszönöm!”

H. ÉVI

“Az út maga a cél! Mert amíg eljutunk A-ból B-be, tanulunk, fejlődünk, alakulunk, megismerjük önmagunkat, vágyainkat, hogy mire vagyunk képesek, és élünk, megéljük az életet! És minden fejben dől el! Tudatosan kell felépíteni az utat, mert e nélkül csak sodródunk. Ismerjük meg, hol vagyunk (A), és hova tartunk (B)!

Ja, és még valami! Bármit képes vagyok elérni, amit akarok, mert mindenre képes vagyok, és amint tudatosan elindulok az úton, az univerzum megadja a szükséges eszközöket, embereket”

T.Kati

“Amit megértettem az előadásból az az, hogy a párkapcsolatban a két fél tagjai jó, ha úgy tekintenek kettejükre, mint csoportra , és szabályokat is használnak. A másik az, hogy a fölösleges és túl sok, valamint a nem használatos tárgyak és a lezáratlan dolgok, na meg a múlton való merengés is leveszi az energiámat, és ily módon nem érzékelem a jelent, melynek következtében az aktuális feladataim elvégzésére nem marad elég figyelmem, így pedig az elvégzésük elmarad. Amit tudok használni az életemben,  az, hogy tudatosan vásárolok, úgy ahogy eddig is, és még jobban. A folyamatos lomtalanításra is még jobban odafigyelek és mit mikor meglátok, megcsinálom.

 

Nekem van egy durva felismerésem azzal kapcsolatban, hogy ki tudja hány másik ember feladatát végzem, ami nem is az enyém. Valószínűleg ezek takarják el az én saját céljaimat. Azok a tevékenységek, amikkel megálltam, azért is lehet, mert az a másvalakié és nem az enyém. És ebből keletkezett a torlasz, aminek az a megoldása, hogy megnézzem melyik az enyém, a többit pedig vessem el.”

D.A.

“Most néztem meg ezt a részt…. Amit megértettem az az, hogy miért csinálok többet mint amit eredetileg elterveztem?…. Menet közben felszabadulnak a lezáródott kis energia egységeim.

Bónuszként még megdöntöttétek a közhelyeket a kemény, szenvedős munkával kapcsolatban……… Sehogy nem tudtam ezzel azonosulni, ezért azt gondoltam baj van velem. A hatékonyságot többnek érzem mint a “keménységet”, és a “szenvedve dolgozni” értékességét.”

K.N.

“Érdekes volt a problémák beazonosítása kezelésük szerint (melyikhez milyen módon állok hozzá, és melyikben tettem már /vagy sem/ erőfeszítést). A boldogság “definíciójából” adódóan ezek a megoldandó feladatok szükségesek, más nézőpontba kerültek. Köszönöm!”

B. Gabi 

“Kedves Mindenki!

Nagyon jót beszélgettetek. Szekrénypakolás közben most hallgattalak meg, Gábor. 4 oldalt jegyzeteltem is. Imádom a humorodat és azt a nagy mennyiségű tudást, aminek birtokában vagy. Mindent megértettetem. 1-et kiemelek és megosztom Veletek, hiszen a poszt alatt ez a feladat.

Szerintem nekem az tenne az elhangzottak közül a legtöbbet az életemhez, ha “probléma”, megoldandó helyzet esetén, amikor kezdek lefelé menni…, akkor csináljak vmi olyat, ami feltölt. A házit megcsinálom. Nagyon tetszik, de lesz vele teendőm úgy érzem…”

T. BEA

“Kedves Gábor. Nekem a 2. alkalom utáni tapasztalása és feladata rávilágított arra, hogy az emberi kapcsolataimat rendben tartom, és ez azért nagy felismerés, mert jó ideje foglalkoztat, hogy magammal mi tenni valóm lenne és jó érzés volt ezt most meglátni. Matériában pedig van egy jó kis listám, aminek a végrehajtásával megálltam és ezt most újra elővettem, mert ez viszont folyamatosan a fejemben van, de majd még kiegészítem. Köszönöm a gondolataid. Szép estét. Beatrix”