websikehealthcheck

 

A párkapcsolati problémákat az emberek többféle módon próbálják kezelni.

Van, aki visszahúzódik és nem beszél róla, néhányan meg is győzik magukat, hogy nincs is baj vagy ilyesmi. Vannak, akik egyszerűen nem vesznek tudomást róla, figyelmen kívül hagyják és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.

 

Sok probléma hátterében az alacsony önértékelés áll. - Száraz Gábor - Párválasztási tanácsadó - Személyes konzultáció

Megint mások lefagynak, vagy kisebb összeomlást élnek át, és kb. mint akit leforráznak, úgy érzik magukat.

Olyan is van, hogy valaki teljesen megadja magát, legyen úgy, ahogy lennie kell, nincs mit tenni, vagy legyen úgy, ahogy te akarod, és ezzel teljesen megadja magát.

Nos, a helyzet az, hogy ezek közül egyik sem működik.

Ezek közül egyik sem oldja meg a problémát, legfeljebb időt nyerünk, aminek a vége, hogy egyre nagyobb lesz a probléma, míg végül akkorára néha esélytelen kezelni vagy rendezni, legalábbis úgy tűnik, azaz teljesen lehengerel.

 

 

Valahol útközben meg fog jelenni hibáztatás is…

Először a másik lesz a hibás, később pedig jön az önhibáztatás, időnként fordítva is lehet. És amikor ide eljutottunk, akkor a probléma kezeléséből, gyakorlatilag lemondtunk és teljesen a hatása alatt vagyunk kiszolgáltatottan.
Mit lehet tenni?

Egyetlen működő megoldás van, ami minden esetben működik. Ez a workshop megadja neked azt a kulcsadatot, és a hozzá tartozó módszert, amivel minden problémát kezelni lehet.

 

 

Ha olyan helyzetben van, ami látszólag kezelhetetlen…

… vagy gyakran tornyosulnak feléd a problémák, esetleg sehogy sem tudod rendezni a helyzetet, bárhogy erőlködsz, akkor ez neked szól.

Akármilyen problémád is van, ez segíteni fog megoldani. Olyan eszközöket sajátítasz el, amivel bárhol, bármikor képes leszel kezelni a felmerülő problémákat. Így, rendbe tudod hozni a párkapcsolatod a jelenben, és később is.

 

 

Száraz Gábor - párkapcsolati tanácsadó

Száraz Gábor
Párválasztási Tanácsadó, Házassági / Párkapcsolati Tanácsadó

 

 

Kérd a workshop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT