websikehealthcheck

 

Szar az élet… Sokan érzik így.

De mitől szar?

Attól, hogy nem úgy történnek a dolgok, ahogy eltervezed. Kigondolsz valamit és máshogy lesz. Ez kudarc. Ennek az ellentéte a siker. Amikor a dolgok úgy történnek, ahogy te akarod. Ha jobb munkát akarsz, az lesz, ha több pénzt akarsz, az lesz, ha társat akarsz, az lesz. Amilyen életet szeretnél, olyan lesz.

Szinte hallom – de jó is lenne…

Bizonyára fel tudsz idézni olyan pillanatot, amikor sikeres voltál, elértél valamit, összehoztál valamit, vagy éppen jól mentek a dolgok. Talán az érzést is tudod újra érezni, ha rágondolsz. A siker érzését! Az is lehet, hogy már fel sem tudod idézni…

Akárhogy is, a sikernek van 3 tényezője:

  • elhatározás
  • szándék
  • cselekvés

Sok tréner, coach, tanácsadó stb. kínál megoldást a cselekvésre, ezek sajnos hiábavalók az első kettő nélkül. Sok célok elérésével kapcsolatos tanfolyam, workshop elérhető, nekünk is van ilyen, PÁRKAPCSOLATI CÉLOK CÉLKITŰZÉSEK néven. Ezek pontos leírást adnak arról, hogyan, milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaid. De, ahogy fentebb írtam, ezek sajnos nem fognak eredményre vezetni, ha nem tudod elhatározni magad sziklaszilárdan, vagy nincs elég szándék, hogy meg is tedd ezeket.

 

Sok célok elérésével kapcsolatos tanfolyam, workshop elérhető, nekünk is van ilyen - Száraz Gábor - Az élet irányítása workshop

 

 

Hiába ismered a lépéseket, ha nem hiszel benne, vagy nem mered megtenni, vagy azt hiszed nem vagy képes rá, vagy bármi más miatt megállítod magad.

Ezek úgynevezett mentális akadályok. Lehetne hívni elmebeli, gondolati, vagy esetleg lelki akadályoknak is. Bizonyára tudnál pár ilyet mondani.

Az ember saját magát állítja meg.

Mindegy, hogy pénz, /munka/párkapcsolat, vagy a boldogság önmagában az, amiről beszélünk. Mi tesszük magunkkal! Ezt valószínűleg már hallottad. De hogyan, és miért történik ez? Hamarosan indítunk egy 5 részes online workshopot azért, hogy megkapd ezeket a válaszokat, és azért, hogy minden akadályt elhárítsunk sikerességed útjából.

 

 

Száraz Gábor - párkapcsolati tanácsadó

 

 

Mi az, amit te nem tudtál elérni, vagy visszaszerezni?

Pénz? Munka? Párkapcsolat? Az élet irányítása általában?
Az elmúlt 14 év több ezer konzultációja, terápiás ülése, valamint tanulmányaim, és a workshopok alapján szerzett tapasztalatok alapján pontosan látom mi áll ezeknek az útjában, azaz hogyan, és miért állítod meg magad.

De, ami még ettől is fontosabb az az, hogy pontosan tudom, mi szükséges ahhoz, hogy ne állítsd meg magad, és elérd a céljaid. Könnyen, gond nélkül.

 

 

Ha meguntad, hogy mindig máshogy alakulnak a dolgok…

Ha dühít, hogy nem tudsz valamit elérni, esetleg egyszerűen csak jó lenne már elérni azt, amiért annyit dolgoztál, akkor nincs más dolgod, mint végigcsinálni, ezt az 5 részes online workshopot.

Az egyetlen dolog amire szükség van most, hogy ne állítsd meg magad annak erejéig míg jelentkezel. Csináld végig, és nem lesz többé semmi gondod, képes leszel elérni, amit eltervezel!

 

 

Száraz Gábor - párkapcsolati tanácsadó

Száraz Gábor
Párválasztási Tanácsadó, Házassági / Párkapcsolati Tanácsadó

 

 

Kérd a workshop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT