websikehealthcheck

Vélemények

Vélemények a tréningekről

“Mindig is azt vallottam, hogy vannak olyan dolgok az életben, amiről rengeteget kellene tanulni. Létfontosságú területek a mindennapokban. A párkapcsolat tökéletesen ide illik nekem. Sok bölcs ember mondja, hogy két dolgot válassz meg jól, a párodat és a hivatásodat. Hát Gábor 4 napját igazán betehetnénk a közoktatásba, mint kötelező anyag 🙂

Hogy lehet az, hogy megkérdőjelezhetetlenül jószándékú, értékes, értelmes emberek nem tudnak kijönni egymással és a mindent elsöprő szerelem, amilyet biztos vagyok, hogy mindannyian megélünk, átalakul szürke egyhangúsággá vagy heves összecsapásokká két ember között?

Kamaszként döbbenten álltam a tények előtt, hogy gimis társaim megcsalják egymást és a több, mint 10 családból álló baráti társaság, amiben felnőttem, hogyan hullik darabokra pillanatok alatt, mert a 40-es éveikbe lépve a szülők-házaspárok szétválnak, a “banda” pedig áldozatául esik az ebből adódó konfliktusoknak.

Gábor az alapvető fogalmakat és törvényszerűségeket adja át 4 napban, rengeteg példán át, sok-sok magyarázattal segítve a megértést.

Nem csak választ adva arra a kérdésre, hogy Romeo és Julia határtalan szerelmét hogyan emésztheti fel a hadakozás, hanem megoldást is kínál.

Ez egy olyan tudás, amit jó lenne tudni már az első próbálkozások és az első szerelembeesések előtt. De sohasem késő pótolni. A most erre a legjobb pillanat.

Köszönöm!

De emellett szeretném elmondani, hogy imádtam a képzést, 4 hétig stabil pontot képeztél vele az életemben és mindig vártam a következőt, ami nem okozott csalódást. Kemény felismeréseket adott. Nagyon jó érzés volt arra gondolni, hogy számíthatok rád, van egy esély, hogy tanuljak és valódi segítséget kapjak.”

Luca

“A négy nap borzasztó nagy pontossággal fel van építve.Szinte minden nap érzi legalább egyszer az ember a “basszus erre nem is gondoltam” életérzést. Nagyon sok ember van még mindig aki pusztán a szerencsében bízva keres magának párt és lehet talál is, de hosszú távon tuti nem tud működni a dolog. Egyszerűen sokkal boldogabb életet élhet az ember ha tudatosan építi a kapcsolatát. Iszonyat nagy segítséget adsz mindehhez. Nagyon sokan szkeptikusan állhatnak még az elején a dolgokhoz (mint ahogy a barátnőm is mondja, hogy ő azzal nincs kisegítve ha valaki azt mondja neki, hogy engedd el a pasit, nem jó amit csinálsz…ő úgysem tudja megtenni- bár tegyük hozzá ez már az ő baja, hogy meg sem próbálja), de ha egy kis szándék is rejtőzik az emberben akkor teljesen megváltozik a nézőpontja és minden egyszerűbb és logikusabb lesz. Az alapoknál kell kezdeni és te ezt is biztosítod 🙂 Köszönöm a segítséged! :)”

V. Anita

“Mindenkinek ajánlom ezt a képzést Aki arra vágyik hogy figyeljenek rá. Aki boldog szeretne lenni egy párkapcsolatban, és egyenként. Aki sikeres akar lenni. Aki jó szülő akar lenni. Aki segíteni akar a gyerekeinek hogy jó és önálló életet tudjon élni. Aki szokott levegőt venni. Mert ezen a képzésen, megtudod ki vagy te, és mennyire értékes! Mert képet tudsz alkotni arról amire vágysz, és eszközt amivel azt valóra tudod váltani! Mert megtudod mennyire fontos a kommunikáció az élet minden területén, és hogyan kommunikálj jól! Meg tudod egy családban mennyire és miért fontos a szerepek tisztázása, kinek mi a feladata! Mert megtudod mi az oka annak hogy nem azt kapod az élettől és a társadtól amire vágysz, és mit kell másképp csinálnod hogy azt meg kapd!

Ár érték arányban az én nézőpontom, hogy abszolút áron felüli a képzés, mert ezzel a szemináriummal a jövőmet tudom jobbá tenni!”

B. Julcsi

“Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden kedves társamnak, akinek fontos, milyen minőségben éli le az életének a következő részét. Én személy szerint megkaptam azokat a válaszokat, amikre még a kérdést sem találtam magamban, illetve az életről alkotott képünket is szépen rendbe tudja rakni, igazi ősi tudás amit képvisel modern kori értelmezésben. Örökké hálás vagyok neked Gábor, csak így tovább!”

Nádasdy Ákos

“Köszönöm a 4 napos tréninget! Miért kellene erről mindenkinek tudnia?

Ezen a nagyon jól felépített 4 napon nagyon öszetett tudást lehet szerezni. – önismeret, önbizalom növelés, kommunikációs technikák, hétköznapi gyakorlatok. Sok felé tanultam pszihológiát, de ennyire egzakttudást ott sem szereztem.

Mindenki csinálja ahogy tudja a párkapcsolatát, mindenféle hozzáértés nélkül…

Én receptre írnám fel!”

Judit

“Azért kellene tudnia minden embernek azokról a dolgokról amikről mi beszélgettünk illetve fejlesztettük magunkat mert az emberek összességében a negatív dolgokra vannak beállítódva és “az a hír ami rossz hír” tehát a rosszat mindig jobban felnagyítjuk. Pedig a pozitív dolgokat kellene előtérbe helyeznünk és ami nagyon fontos ismernünk magunkat és a céljainkat, pontosan meg kellene tudni határozni. A fent leírtakat sokan tudjak de idővel el is felejtődnek, mert máshol van a fókuszpont. A pozitív dolgokra a rálátást azt mindig ismételni kellene addig ameddig meg nem tanuljuk. Így talán kevesebb lenne a válás és a szétmenés a kapcsolatokban.”

G. Szilvi

“Először kicsit kételkedtem bevallom. Nem tudtam mire számíthatok, hiszen jónéhány könyvet olvastam már ezzel kapcsolatban. De felkeltette az érdeklődésem az amit Gábor elmondott róla. Gondoltam ha ez így van, akkor van valami ezeknek a dolgoknak a hátterében, amit nem tudok és hiába olvasom a könyveket, olyan mintha valami kimaradt volna belőlük. Nem csak, hogy megértettem mi az ami kimaradt, hanem arra is rájottem Én hol szúrtam el mindig. Volt egy pont, amikor rádöbbentem erre az egészre, és azt hittem leesek a székről. Röviden, én kötelezővé tenném mindenkinek aki párkapcsolatban gondolkodik!”

Attila

“Mit adott nekem? Egy nagyon pontos képet arról, hogy milyen számomra az ideális Férfi. Jobban megismertem a páromat és pontosabb képet kaptam az elmúlt hónapokról. Megértettem, hogy még pontosabban kell kommunikálnom mind a párom, mind a kollégáim, mind a családom felé.

Minden olyan embernek ajánlom ezt a képzést, aki meg akarja ismerni, hogy pontosan milyen párt szeretne és magát is jobban meg szeretné ismerni.”

Bogi

“Hálával telt szívvel köszönöm életem egyik legcsodálatosabb hétvégéjét. Amely során sok mélyen elásott fájdalom, bűntudat került felszínre. Ezek főleg a gyermekkorból hozott és minták a családból. Eddigi párkapcsolataim miértjére és hogyan tudom jobbá tenni a jelenlegit. A 102 kérdés, amit összeirtunk, elkezdtük már az első nap után boncolgatni és még jobban megismerni egymást a párommal. Másrészt hogyan kezeljem az embereket és tudjak ítéletmentesen nézni másokra.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a képzést, mert ez által meg tudja érteni mindenki Önmagát, felvenni Önmagával a kapcsolatot és egészséges önképet kialakítani. ez által pedig mindenki azt kapja, amit ténylegesen kapni szeretne.

A világítótorony fénye mindenkiben ott ég belül, s hogy a fénye egyre erőteljesebb legyen, és elérjen másokat is, elengedhetetlen, hogy kinyissa szívét a világ felé. A Szer-Etet Szer-Etetet szül, a Gyűl-Ölet Gyűl-Öletet.

Szeretni akkor tudjuk a másikat, ha azt Önmagunkban is megteremtjük. Nem utolsó sorban hálával tele szívvel köszönöm, hogy csodálatos embereket ismerhettem meg.”

Kovács Anita

“Először kicsit kételkedtem bevallom. Nem tudtam mire számíthatok, hiszen jónéhány könyvet olvastam már ezzel kapcsolatban. De felkeltette az érdekelődésem az amit Gábor elmondott róla. Gondoltam ha ez így van, akkor van valami ezeknek a dolgoknak a hátterében, amit nem tudok és hiába olvasom a könyveket, olyan mintha valami kimaradt volna belőlük. Nem csak, hogy megértettem mi az ami kimaradt, hanem arra is rájottem Én hol szúrtam el mindig. Volt egy pont, amikor rádöbbentem erre az egészre, és azt hittem leesek a székről. Röviden, én kötelezővé tenném mindenkinek aki párkapcsolatban gondolkodik!”

Attila

Vélemények az előadásaimról

“Ránéztem arra, hogy féltem teljes mértékben kiárasztani a szeretetem. Visszafogtam. Arra is rávilágított Gábor, hogy azért, mert valaki számára nem vagyok ideális, azért ne értékeljem le magam. Megerősítette azt a gondolatomat, hogyha talánban vagyok egy személlyel kapcsolatban, akkor az a valaki nem az ideális pár számomra. Arra is rájöttem, hogy nézzek szembe azokkal a fájdalmakkal, amiket szereztem az elmúlt kapcsolataimban és kezeljem őket. Ezek visszatarthatnak, ha nem kezelem. Arra is rádöbbentem, hogy a “páromról” szóló ideális képet, nem hagyhatom, hogy befolyásolják a társadalmi elvárások, szülői minták. Kell, hogy legyen saját ideális képem. Amit tényleg én akarok. Nagyon fontos, hogy az ismerkedés elején le kell tisztázni a másikkal, hogy mit akarunk, hogy kiderüljön mennyire egyeznek az elképzeléseink. A közös célokat már a legelején meg kell beszélni. Amire nem is gondoltam, és nagy felismerés volt, hogy az ismerkedés elején ki kell kommunikálni a hátrányokat, negatív dolgaimat is, hogy a másik fél úgy lásson engem, ahogy most vagyok és ne egy cukormázat “adjak el” neki.”

P-N Alexandra

“Ami különösen tetszett, hogy az előadás előtt telefonon megismerkedtünk, így a bizalmat hamar felállítottuk. A történetek nagyon hasznosak voltak, hogy minél hamarabb átjöjjenek és megértésre találjanak az információk. Tetszett, hogy nyitott és befogadó voltál az új gondolatokkal kapcsolatban.

Folyamatosan éreztem, hogy oldódom, és a gátaim a második napon már el is kezdtek ledőlni.

Hálásan köszönöm, kívánom, hogy érd el az álmaid. Több ilyen nagyszerű emberre van szükségünk erre a Földre.”

Ákos

“A gyakorlat során megerősítést kaptam, hogy többnyire jók az első benyomásaim az emberekről.”

Éva

“Már az előadás elején volt egy nyereségem, még pedig az hogy mennyi embernek okoz problémákat a jelenlegi kapcsolata vagy éppen egy párkapcsolat hiánya.

Nekem van egy elég jó kapcsolatom, és azt hallva hogy egyes emberek milyen nehézségek mellett élik a napjaikat, elég durva volt hallani. A Gábor nagyszerű előadó, óriási tudással. Olyan kérdéseket amik elég nagy indulatokat tud szítani nagyon profin kezelt, és a stabil igaz adatokhoz nyúlva és azokat ismertetve,rendet vitt a fejekben lévő káoszba.

Nyereségem az, hogy jobban oda figyelek a páromra és azt nyújtom neki, ami őt boldoggá teszi. És közben elmondom neki mire vágyok tőle. Ezt a technikát 2 napja használjuk tudatosabban, nagyszerűen fejlődik a kapcsolatunk tőle.

Féltem attól hogy olyan dolgokat fogok hallani, ami a kapcsolatunkra veszélyt jelenthet. Az derül ki, hogy nem illünk össze. Attól féltem a legjobban hogy olyan dolog hangzik el ami engem a párom szemében rossz színben tüntet fel. Örülök hogy meghallgattuk, egy mozinál 1000-szer hasznosabb volt”

I. Dani és párja

“A mai napon életemben először voltam egy olyan előadáson ami a párválasztással kapcsolatos volt. A gondolat, miszerint 3 éve nem találom a helyem, nem megfelelő partnereket vonzok be.

-Nem jól választok?

-Tudom egyáltalán mit akarok?

-Tudom, hogy én mit tudok adni?

-Van rá megoldás?

-Lehetek még boldog egy boldog párkapcsolatban és boldoggá tehetem azt az ideális párt akire valóban vágyok?

Azt gondolom hogy Száraz Gábor ebben segíteni fog tudni nekem. A döntés a kezemben. Teszem vagy sem. Akarom vagy sem. De hisz nem kérdés! Akarom!

Szeretnék boldog lenni és szeretnék boldoggá tenni. Köszönöm a mai előadást. A sok nevetést és a pofont ami segít ránézni reálisan.”

Sz. Anita

“Megtudtam egy-két dolgot, amit másképp kell, hogy csináljak. Nagyon tetszett a program”

István

“Biztonságosnak éreztem hogy hasonló élethelyzetben, hasonló problémákkal küzdő emberekkel vehettem részt egy jó hangulatú előadáson.”

Tibor

Vélemények a könyvemről

“Rendkívül izgalmas könyv, egyből ki is olvastam. A legjobb az lenne, ha mindenki elolvasná, hiszen nagyon sokmindenben megvilágosodik az ember tőle. Több dologra is választ kaptam-amiről nem is gondoltam, hogy keresem (pl.szülők,nagyszülők helyzete és hogy ez hogyan hat rám). Egészen más megvilágításba helyezi a társkeresésről alkotott nézeteimet és érzem, hogy elkezdtem változni. Még rögös út áll előttem,de legalább az irány megvan! Köszönöm Gábor,hogy ilyen fontos dolgot teszel értünk!”

F. Linda

“Fotósként találkoztam Gáborral, arról egyeztettünk, hogyan tudnánk segíteni a társkeresőknek, a minél jobb megjelenésben. Amint elkezdtünk beszélgetni láttam, hogy mekkora szándék áll mögötte, mennyire segíteni akar az embereken. Amikor láttam ezt, egyből úgy éreztem, ebben nekem is segítenem kell. Látom, mennyi embernek okoz gondot ez a terület az életében és fontosnak tartom, hogy valaki segítsen és tudjon segíteni. Gábor erre igazán alkalmas, tudom mennyi munka, tanulás és tapasztalat van mögötte. Én és a párom, ezen elvek alapján építettük a kapcsolatunkat és több mint huszonhárom éve működik, jól! Jól döntöttél, hogy megvetted ezt a könyvet! Biztos vagyok benne, hogy meg fogja változtatni az életed!”

Szakács Paul – PAUL’S PHOTOLOGY

“Nagyon jól sikerült könyv! Igazán elgondolkodtat azon, hogy valójában honnan ered a probléma… eddig nagyon messze jártam az igazsàgtól,a valódi forrástól,de ez elindít egy abszolút racionális úton. Gratulálok a Gábornak a könyvhöz és a továbbiakban is követni fogom az útmutatásait. Mindenkinek szerencsésebb, boldogabb és teljesebb jövőt kívánok!”

V. Anita

“Gábort nagyon régen ismerem…van talán már 6 hónapja is! ☺ Amikor megtudtam, mivel foglalkozik, azon gondolkodtam, hogy miről szólhat ez, hogy tud tanácsot adni, amikor minden kapcsolat más, nem lehet ismeretlenül tanácsot adni… meg úgy egyáltalán! Aztán megismertem személyesen, sokat beszélgettünk, mesélt a munkájáról, az előadásokról. Soha nem kértem tanácsot, de rájöttem, hogy a beszélgetések során rengeteg olyan infó elhangzott, ami nem direktbe nekem szólt, mégis igaz minden emberre, és minden kapcsolatra. Amikor megkért, hogy olvassam el a könyvét, mielőtt a nyomdába kerül, örömmel elvállaltam! Egyetlen nap alatt elolvastam, és minden szavával egyetértek! A legmegdöbbentőbb az, hogy pontosan ezekről a problémákról beszélgettünk egy nagyon kedves ismerősömmel előző nap. Az emberek nem kommunikálnak, nem dicsérik egymást, házasságban csak élnek egymás mellett! Én erre megkaptam a választ, hogy miért van! De ha ez engem foglalkoztat, akkor biztos vagyok benne, hogy másokat is. Nem beszélve arról, hogy ez a könyv hasznos tanácsokat ad, hogy találd meg önmagad, majd ezt követően azt az embert is, akivel le tudod élni az életedet! Nem szeretnék feltartani senkit, inkább olvassátok, és ha kérdés merül fel, keressétek Gábort, nem fogtok csalódni! ☺”

K. E.

“Üzleti sikert és felfelé ívelő karriert csak Boldog nőként lehet csinálni, máshogy nem is érdemes. Köszönöm, hogy segítettél benne! Ez a könyv segíteni fog abban, hogy új nézőpontból lásd, amit már 1000-szer néztél máshonnan, de nem jutottál sehova.”

Fejes Rita – színésznő, a FeR produkció vezetője

“Kicsit haragszom azért rad, mert aznap este reggel 4-ig olvastam, 🙂 mert nem tudtam letenni… de sajnos így sem tudtam befejezni. Nagyon jól összeszedett, könnyen érthető, szépen egymásra épülő fejezetek, sok érdekes adat, még nekem is!!”

N. L.

Rendeld meg Te is a könyvet!

Gomb szövege