websikehealthcheck

 

Megtalálni az ideális társat nem könnyű…

2020 előtt sem volt az, már akkor is meglehetősen kevés volt az ismerkedési lehetőség, sokan ezért az online világban kerestek, keresnek megoldást.

Az elmúlt hónapok intézkedései, a mozgásunk korlátozása, a karantén pedig méginkább megnehezíti az ismerkedést. Ez azonban nem jelenti azt, hogy fel kellene adnunk a párkeresést.

Napjainkban, szinte csak az online társkeresésre tudunk szorítkozni. Ennek viszont vannak bizonyos szabályai. Azt, hogy milyen gyorsan találjuk meg a társunkat az online világban, alapvetően határozza meg, hogy milyen társkereső profilt hozunk létre.

 

Hogyan találjunk párt online?

 

 

Hatékony online társkeresés - Száraz Gábor

 

A profilodon múlik, ki figyel fel rád…

Ha nem jól alakítod ki, akkor nem lesznek megkeresések, nem kapsz válaszokat, vagy nem azok az emberek fognak megkeresni, akik számodra megfelelőek, és csalódás lehet a vége.

Megfelelő online társkereső profillal viszont, azoknak az embereknek az érdeklődését keltjük fel, akik valóban megfelelőek lehetnek számunkra. Így rövid időn belül megtalálhatjuk a hozzánk illő, ideális társunkat, és megélhetjük a boldog, stabil, felemelő párkapcsolatot.

Hiszen mind erre vágyunk, nem igaz?

 

“De hogyan hozzak létre ilyen profilt?”

Ebben segít a díjmentes Hatékony Online Társkeresés anyagom!

Csak add meg az e-mail címed és már kapod is az első részt e-mailben!

Összesen 5 levelet fogsz kapni, az elsőt rögtön azután, hogy elküldöd a jelentkezésed. Utána pedig minden nap küldök egy újabb leckét, figyeld az e-mailjeidet, hogy ne maradj le róla!

 

Száraz Gábor - Hatékony online társkeresés

Száraz Gábor
Párválasztási Tanácsadó, Házassági / Párkapcsolati Tanácsadó

 

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheted meg.
Röviden: a spamet mi is utáljuk és soha nem adjuk ki adataid harmadik félnek. E-mail címed csak arra használjuk, hogy az általad kért tájékoztatást elküldjünk részedre és a témával kapcsolatos marketingcélú ajánlatról tájékoztathassunk. Adataid törlését egyetlen gombnyomással kérheted rendszerünkben és nem küldjük tovább a gyorsabb gyógyulással kapcsolatos információkat részedre.