websikehealthcheck

Hogyan találj normális párt? – könyv


Hogyan találj normális párt? 

A társkeresés sosem volt egyszerű, de napjainkban különösen nagy kihívás lehet.

Legtöbbször olyanok szeretnének veled lenni, aki neked nem felel meg, akit viszont te akarnál, annak meg te nem kellesz…

Lehet, hogy benned is megfogalmazódott már, milyen szerencsések azok, akiknek van társuk.

Persze vannak, akik szerint a társkeresés szerencse kérdése, de a helyzet az, hogy nem az. Nem szerencse kérdése. Egy kis tudatossággal bárki képes rá. 

Az elmúlt több mint 10 évben megfigyeltük, mi az, ami működik.

Nem mindegy, hogy hol, hogyan keresel.
Mint ahogy az sem mindegy, hogy tisztában vagy-e magaddal, vagy tudod-e ki illik hozzád igazán.
Tudod hol találhatsz számodra megfelelő társat, hogyan szólítsd meg, vagy miről beszélgess vele?

Arról nem is beszélve, ha találsz valakit… Akkor jönnek a komoly kérdések. Biztos ő az, mikor lesz vége, tuti nem ver át? … stb 

Sok esetben egy idő után pedig pont ezek a kérdések miatt bele sem kezdünk. 

Az ember társas lény, szüksége van arra, hogy legyen mellette valaki, akivel megoszthatja az életét. Valaki, aki ott van, ha baj van, és aki úgyanúgy örül az örömének. 

Jó lenne, de hogyan?

Az elmúlt években az egyik legnagyobb hazai online társkereső oldallal közösen dolgozva, munkatársaim segítségével több, mint 7000 emberrel sikerült közvetlen beszélnünk a társkeresési szokásaikról, és arról, hogyan találták meg az igazit.

A sikersztorik, a konzultációk, valamint a terápiás ülések alapján pontosan látjuk mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a társkeresésben. 

Pontosabban, mi kell ahhoz, hogy ne társkereső legyél, hanem társtaláló, azaz legyen párkapcsolatod.

Ha nem tudod, hogy hogyan kezdj neki, vagy már unod, hogy ugyanazokat a köröket futod, esetleg megfordult a fejedben, hogy lassan feladod, mindenképp olvasd el ezt a könyvet! 

Ezt a könyvet sehol máshol nem éred el, csak itt tudod megrendelni

Megrendelés az alábbi űrlapon:

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheted meg.
Röviden: a spamet mi is utáljuk és soha nem adjuk ki adataid harmadik félnek. E-mail címed csak arra használjuk, hogy az általad kért tájékoztatást elküldjünk részedre és a témával kapcsolatos marketingcélú ajánlatról tájékoztathassunk. Adataid törlését egyetlen gombnyomással kérheted rendszerünkben.

lableckod01