websikehealthcheck

Hogyan engedd el?

Sokan küzdenek a társkereséssel, miközben nem engedték el az előző párjukat.

De mit jelent egyáltalán az, hogy “elengedni”? Elengedni annyit tesz, hogy nem gondolsz rá, nem jut mindenféle random időpontokban eszedbe, nem agyalsz azon, hogy miért nem működött, stb.

Ezen kívül jelenti azt is, hogy ha valami miatt mégis eszedbe jut, vagy találkozol vele, nem vált ki belőled érzelmi reakciót. Ha rá gondolsz, nem leszel bánatos, elkeseredett, esetleg dühös, vagy haragos. Egyszerűen sima vagy vele.

Ha ez nem így van, kivált bármiféle reakciót, akkor még nem engedted el. Ez nem azt jelenti, hogy vissza akarnád őt kapni.

Hogyan engedd el - Száraz Gábor előadása - párválasztási tanácsadó

 

Van, hogy évek óta lezárt kapcsolatokon is pörgünk

Gyakori, hogy már mindkét fél továbblépett, esetleg új család is van már, de amint szóba kerül, vagy eszedbe jut, ismét jönnek a rossz érzések… Tehát elengedni annyit tesz, hogy egyszerűen le van zárva a múlt, és ha mégis feljönne, nincs semmilyen oda nem illő érzelem.

Nos, azt figyeltem meg, hogy az emberek többsége nem ezzel az érzelmileg is lezárt múlttal vág bele egy új párkapcsolatba, vagy a társkeresésbe. Mit okoz ez?

Bár azt állítjuk, készen állunk egy új kapcsolatra, az időnk egy (olykor nem is kicsi) részét a múlton bánkódva töltjük. Ennek folyományaként ismerkedésnél – mivel bele vagyunk ragadva a múltba – észre sem vesszük, ha a jelenben ott áll valaki.

Hányszor fordult már elő veled, hogy senki sem volt jó?

Párkapcsolatban is ugyanez a probléma. Még akkor is lehet ilyen, amikor egyébként jó párkapcsolatban élünk, mégis mikor valamiről eszedbe jut, akkor rossz érzés fog el. Szintén gyakran előforduló okozat, hogy minden ellenkező neműt hibàztatni fogunk ezért. Összességében pedig ezek okozzák azt, hogy úgy látjuk, nincs megfelelő társ.

De hogyan vehetnénk észre, vagy hogyan is engednénk be addig bárkit is, amíg a múlton bánkódunk, amíg a figyelmünket a múlt sebeinek nyalogatása köti le? Te mennyi időt töltesz el ezzel?

Ez egy nagyon érdekes összefüggęs, ami mögött van egy mechanizmus, ami ezt okozza. 

A Hogyan Engedd El? – online előadáson megmutatom azt az egy dolgot, ami miatt ez az egész működik, és ami miatt nem tudod elengedni. Ebben az előadásban sok-sok évnyi megfigyelés van benne, és amint megérted ezt, sokminden a helyére fog kerülni.

A előadás díja mindössze 2990 Forint,
vagy kérd el mind a 7 részt kedvezményesen
18.000 Forintért
20.930 Forint helyett.

Töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendeléshez!

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheted meg.
Röviden: a spamet mi is utáljuk és soha nem adjuk ki adataid harmadik félnek. E-mail címed csak arra használjuk, hogy az általad kért tájékoztatást elküldjünk részedre és a témával kapcsolatos marketingcélú ajánlatról tájékoztathassunk. Adataid törlését egyetlen gombnyomással kérheted rendszerünkben.