fbpx
websikehealthcheck

Különleges Előadás Az Emberi Viselkedésről

Előfordult már veled, hogy olyasmit csináltál, amit nem akartál? Vagy esetleg pont fordíva, valamit akartál csinálni, de valamiért mégis képtelen voltál rá?

Van amikor az ember pontosan tudja, hogy le kellene zárni egy kapcsolatot, mert nem elég jó, vagy kifejezetten rosszul érzi benne magát, esetleg elnyomás alatt van, mégsem tud kilépni belőle. Pontosan tudja, hogy menni kellene, de valamiért mégsem tudja meglépni. 

Olyan is van, amikor az ismerkedések során mi magunk lökjük el magunktól a jelöltet.

Különleges előadás az emberi viselkedésről - Száraz Gábor előadása - párválasztási tanácsadó

Vágyunk arra, hogy valaki szeressen, de amint egy ponton belülre, túl közel kerül, vagy eltoljuk magunktól vagy lelépünk.

Amint megérzed a szeretet lehetőségét, azonnal megszakítod valamilyen módon a kapcsolatot.

Előfordul az is, hogy ugyanolyan típusú embereket szedsz össze, akik számodra nem jók, de valamiért mégis mindig ugyanaz van. Gyakran megtörténik az is, hogy nem optimális érzelmi reakciót mutatunk.  Gyakran leszünk dühösek, vagy épp túl érzékenyek, esetleg elragadnak az érzelmek.

Akárhogy is, ezek mind olyan pillanatok, amikor nem mi irányítjuk az életünket.

Ilyenkor nem tudjuk kontrollálni a dolgokat. Nem mi irányítjuk a viselkedésünket, és ez általában rosszul végződik. Azon túlmenően, hogy kellemetlen, vagy kifejezetten rossz érzés ez, nagyon gyakran az emberi kapcsolataink múlnak ezen. Akkor is, ha a mi kezünkből csúszik ki időnként a viselkedésünk irányítása, és akkor is, ha olyan ember van a környezetünkben, aki elveszti a kontrollt a saját viselkedése felett.

Vajon mennyi vitát, mennyi szerelemi csalódást, mennyi munkahelyi konfliktust okoznak ezek? 

És ami ettől is fontosabb kérdés – ha ezek nem lennének, akkor a te életed mennyivel lenne jobb?
Ha értenéd, és tudnád miért van ez, akkor mennyivel lennél sikeresebb és magabiztosabb?

A jó hír az, hogy az emberi veselkedésnek pontosan meghatározható okai vannak. Aki ezeket ismeri, annak lehetősége van irányítani is! Ha érdekel téged, mik az emberi viselkedés mozgatórugói, és hogyan tudod irányítani az érzelmeid, akkor nézd meg ezt az előadásom!

A előadás díja mindössze 3500 Forint,
vagy kérd el mind a 6 részt kedvezményesen
18.000 Forintért
21.000 Forint helyett.

Töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendeléshez!