websikehealthcheck

 

A statisztikák szerint az emberek 86,2%-a küzd valamekkora fokú önbizalomhiánnyal.

Ez igen magas szám. De nem kell ahhoz statisztika, hogy tudjuk miről van szó, és mekkora mértékű probléma ez. Ha érint téged, pontosan tudod, mik azok a dolgok amikről lemaradtál, vagy amiből kimaradtál azért, mert nincs elég önbizalmad. Az érzésről nem is beszélve…

 

 

Mikor érezted magad legutóbb vacakul emiatt?

Tegnap?
Múlt héten?
Tavaly?
Vagy esetleg most is így érzed?
Gondoltál már rá, hogy ideje lenne megszabadulni ettől az érzéstől?

Van egy rossz hírem.
Ez nem egy olyan dolog, ami, ha eleget vársz, majd megoldódik…

 

 

A statisztikák szerint az emberek 86,2%-a küzd valamekkora fokú önbizalomhiánnyal. - Száraz Gábor - Magabiztos vagyok workshop

 

 

A visszahúzódás nem segít!

Minél inkább próbálsz háttérbe szorulni, és néha észrevétlen maradni, annál inkább sodródsz az árral. Ha te nem állsz ki magadért, nem az fog történni, amit szeretnél. Azt fogod csinálni, amit mások akarnak.

Utána pedig még rosszabbul érzed magad. ez egy ördögi kör, amit meg kell állítani.

Meg lehet állítani!

 

 

Mennyivel lenne könnyebb az életed, ha magabiztosabb lennél? - Száraz Gábor - Magabiztos vagyok workshop

 

 

Az önbizalomhiánynak nagyon pontosan meghatározható okai vannak.

Ez azért jó hír, mert ha ezeket ismerjük, tudjuk kezelni is. Ami azt jelenti, hogy el tudsz jutni oda, hogy hiszel magadban, hiszel abban, hogy a dolgaid rendben lesznek, erőfeszítés nélkül, és ezek meg is valósulnak.

Mennyivel lenne könnyebb az életed, ha magabiztosabb lennél? Milyen lenne, ha mindig jól éreznéd magad, és nem lennének ‘semmi se jó’ – napok?

 

 

Ez a workshop ebben segít!

Kezelni fogunk minden olyan akadályt, ami az önbizalmad útjában áll.
Igen, téged is. Sőt, leginkább téged.

 

 

Jó, ha tudod, hogy TE NEM VAGY ILYEN TÍPUS!

Ha megnézel egy kisgyereket – nagyjából 3-4 évest – na ő aztán megállíthatatlan. Láttál már olyan gyereket, aki nem hisz magában? Nem igazán van ilyen. Ez azt is jelenti, hogy valamikor te is hittél magadban! Te is magabiztos voltál, csak történtek veled dolgok, amik miatt ez elmúlt, vagy sérült. Ezek azok a múltbeli dologok, amiket kezelni kell, és visszakapod újra önmagad.

 

 

Nincs más dolgod, mint végigcsinálni a programot!

Ez a program úgy van felépítve, hogy végigvisz ezeken. Ez nem egy egyszerű előadássorozat! Ahogy haladsz végig, és csinálod a feladatokat, látni fogod, hogy kikapcsolja a megállításaidat!

Van benne 2 olyan rész, ami szó szerint sorsfordító! Miután végigcsináltad, garantáltan teljesen más ember leszel, újra lelkes, olyan, aki hisz önmagában!

  • 6 előadás
  • 12 feladat
  • a végére, mérhetetlen önbizalom

 

 

Száraz Gábor - párkapcsolati tanácsadó

Száraz Gábor
Párválasztási Tanácsadó, Házassági / Párkapcsolati Tanácsadó

 

 

Kérd a workshop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT

 

 

Mit mondanak, akik már részt vettek a workshopon?

Damner Angi

“Sokkal könnyebb lesz felismerni az elnyomókat és az elnyomó kommunikációt használó embereket. Lett egy lelki megkönnyebülésem is attól, hogy tényleg nem normális sok velem szembeni megnyilvánulása pár embernek, akik állítólag csak a javamat akarják. Ami nagy segítség az, hogy megvédhetem magam anélkül, hogy harcias lennék. Eddig, ha arra “vetemedtem”, hogy megvédjem magam, a túl magyarázással én is elnyomtam a másikat.”

SIMON KATI

“Nagyon sok mindent megértettem az életemben. Vannak dolgok, amikben én is hibázok/hibáztam. Van elnyomó személy akit nem tudok ki zárni az életemből és volt jellemgyenge ember akit irányították ellenem. Sok mindent felismertem mit kell másképpen tennem. Nekem is is kell változom. Még jobban ki kell állnom magamért és van amit el kell hagynom, mert nem jól cselekszem”

TARCSIKATI

“Azt értettem meg, hogy rendbe kell tennem magam olyan szempontból is, hogy a múltamban szereplő kellemetlen személyek, rossz hatások alól kijöjjek. És a másik az, hogy rájöjjek, hogy értékes vagyok. És megtaláljam azokat a dolgokat, amiket jól csináltam, és amiért büszke lehetek magamra. Arra tudom használni, hogy itt a jelen időben lássam az embereket és helyzeteket, ne a múlt ködén keresztül, és a döntéseimet magam hozzam meg, és nem valaki olyan tanácsára hallgatva, aki lehet ha már rég nincs is az életemben, és én még mindig a hatása alatt vagyok.”

BAUER LACI 

“Most jöttem rá mennyire fontosak a saját dolgok, amik mindig ott vannak nekem és amelyekkel fel tudok töltődni. Visszanéztem a korábbi kapcsolataimat és azt láttam, hogy a legtöbb dolgot, amelyektől igazán jól éreztem magam egyszerűen feladtam, mert a párkapcsolattól vártam mindent. Azonban egy idő után ürességet éreztem, mert a párkapcsolat nem volt képes mindent megadni. Ettől aztán feszültség lett bennem, csalódott lettem és tudat alatt eltávolodtam a párkapcsolattól. Az lett a felismerésem, hogy nem lehet teljes egészében a párkapcsolatra építeni az egész életet, mivel nem tud mindent helyettesíteni, kellenek még egyéb stabil pillérek az ember saját életében.”

SIMON KATI

“Számomra nagyon fontos volt felismerni, hogy saját magam is milyen sokszor nyomom el, és hogy hagyom, hogy elnyomjanak. Sokkal jobban ki kell állnom magamért. Mivel csak saját magamra számíthatok sokkal jobban ki kell állnom azért ami számomra jó. El kellene már engednem, hogy mindig mindenkinek meg akarok felelni. Most, hogy végig gondoltam, mi okoz számomra örömet még több időt kell szánnom magamra. Mert belőlem csak egy van a többiek meg sokan vannak!!!!”

DAMNER ANGI

“Már most jó tulajdonságomat ismertem fel. Ezelőtt is  legtöbb esetben nem visszavágtam amikor valaki durvábban elnyomni akart, hanem azon voltam, hogy segítsek neki. Amit már most nem gyengeségnek gondolok. Mert ezelőtt azt hittem ha valaki megérteni akarja azt aki bántóan viselkedik vele szemben az gyengeség. Még arra is rájöttem, hogy nekem a nehézséget nem az egyértelmű elnyomók okozták, hanem a kedvességbe  csomagolt elnyomó kommunikációt alkalmazó emberek jelentik.”

TARCSIKATI

“A házi feladat elkezdésekor néztem az üres papírt, és gondolkoztam, hogy tulajdonképpen mi is az, aminek a végzése vagy a közelléte örömet okoz nekem, ugyani életem során leginkább másokat helyeztem előtérbe, hogy nekik jó legyen és jól érezzék magukat, nem törődve legtöbbször a saját érdekeimmel, jólétemmel, és nem is gondoltam arra, hogy bizonyos helyzetekben magamnak árthatok ezzel. Nagyon munkás nekem ez a házi, mivel most meg kell találnom önmagam és a saját igényeimet. Elmondom őszintén, hogy ilyen szempontból még soha nem néztem magamra, úgyhogy ez egy jó önfelfedezés. Megtalálni önmagam, mindenki mást kizárva, letisztázni azt, aki vagyok én, tulajdonképpen egy nagyon jó érzés.”

DAMNER ANGI

“Lehet, hogy gond van velem de nekem a magabiztosságom nőtt ezektől az adatoktól. Rájöttem arra, hogy nem tudom segíteni valakinek az életét rendbe tenni, ha ő nem néz szembe a múltban elkövetett hibáival. Aztán az is felismerésem, hogy nekem fontos a körülöttem lévő emberek jóléte de voltak olyanok akiknek segíteni akartam de ők nem is akartak jobban lenni, ez pedig nem az én kudarcom.”