websikehealthcheck

 

Ez a workshop a Párkapcsolat-mester program lényegi részeinek egybeolvasztása.

A Párkapcsolatmester-program három teljes napos képzés:

1. nap – Ideális Kép, és annak használata
2. nap – Személyes értékek
3. nap – Ideális Párkapcsolat

 

Ez a három nap tartalmaz mindent, ami ahhoz kell, hogy megtaláljuk a társunk…

… és kialakítsunk egy mindkét fél számára megfelelő párkapcsolatot. Az elmúlt évek során több száz ember csinálta végig. A nagy részük azóta boldog kapcsolatban él.

A Párkapcsolat-mester Mini program nagyon hasonló ehhez, de más nézőpontból. Ezért azoknak is érdemes végigcsinálni, akik voltak a 3 naposon.
Akik nem, azoknak pedig egyértelműen!

 

 

Olyan kulcsadatokat tartalmaz, amik elengedhetetlenek egy valóban normális párkapcsolat kialakításához, és fenntartásához, kezdve a választástól.

  • megnézzük hogyan kell kidolgozni Ideális Képet bármire, hogy működik, és miért elengedhetetlenül fontos ez
  • megnézzük mik az értékeid, és miért nem hiszed el, hogy értékes vagy
  • megtanuljuk, hogy kell bármilyen párkapcsolatot ideálissá tenni, és miért nem így csinálják az emberek

 

 

Ezen a programon minden eszközt megkapsz ahhoz, hogy megfelelő párkapcsolatod legyen!

Kérd a workhsop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT

 

 

 

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK
A PROGRAMOT?

 

N. A.

“Mindent értek, miért van ennyi társkereső, és miért nem működik…

Ha ennek a programnak, csak a felét ismertem volna 10 évvel ezelőtt, akkor ma nem itt tartanék. Nehéz összefoglalni mit is adott, mert folyamatosan csak bólogattam. Zseniális!

Röviden: kötelezővé tenném mindenkinek!”

 

B.Edit

“Szia Gábor! Amire nagyon figyelek, amire törekszem, hogy pontosan, érthetőbben fejezzem ki magam amikor beszélek vagy írásban kommunikálok.
Ez jutott első körben az eszembe. 
Minden előadást nagyon kíváncsian hallgattam, jó helyen vagyok ezt érzem. Köszönöm.”

G.A.

“Ami most leginkább hasznos volt számomra az elmúlt előadásokban, hogy hogyan bánjunk a másikkal, erről máskor már beszéltél, hogy úgy kell a másikkal bánni amilyené szeretném hogy váljon, de valahogy nem értettem hogy ezt hogyan kell. De most már így, hogy kifejtetted értem. És amit még fontosnak érzek, hogy arra kell figyelnem, hogy ha valami “rosszat” tesz a cselekedet jegyezzem meg és ne lényét értékeljem. A lényét csak dicsérni szabad.”

KOVÁCS M.

“Régóta szerettem volna részt venni a tanfolyamodon, de mindig halogattam, majd ha több időm lesz… Rájöttem arra van időm amire szeretnék. Minden megoldható, ha akarja az ember. Azért jelentkeztem mert szeretnék ezen a téren fejlődni, megtudni mit kell ahhoz nekem tenni hogy jó partner legyek. Remek előadások voltak, örülök hogy jelentkeztem. Rájöttem mik a gyengeségeim, sok helyzetben nem megfelelő a kommunikációm, nem vagyok elég nyitott, nehezen mutatom ki az érzelmeimet. Fontos, hogy ezt felismertem, és ebben szeretnék fejlődni. Sok minden fogok tudni hasznosítani az előadásodból. Többször meghallgatom és átgondolom mit csinálok rosszul és hogyan tudnék rajta javítani. Mindent köszönök, hasznos volt! Szép estét!”

K. EMi

“Szia Gábor! Szeretnék visszajelzést adni a PM mini csoport és a korábbiakról, mivel úgy gondolom, hogy ez egy fejlődési folyamat volt részemről, ami eljutott arra a szintre, hogy a válásom után (2014) végre beengedtem valakit, ráadásul olyan minőségben, ahogy azt gondolom, és az előadásokon is hallottam. Sokat segítettek a közös feladatok, az egyéniek, hogy lássam magam, és hogy milyen párkapcsolatot is szeretnék pontosan. És most itt van. Nem a csoportból, hanem egy régi ismerősöm, akivel “véletlenül” összefutottam kb. 1,5 hónapja, miután képes voltam értékelni magam és lezárni a bonyolult kapcsolatomat, ami igazan nem volt párkapcsolat. Hálás vagyok a programokért, a feladatokért és szerintem a fejlődés érdekeben fogok még csinálni később is.”

PÉNTEK Z

Minden előadásról volt mit hazavinnünk egyértelműen. Nagyon jó volt azt a témakört kifejteni, hogy milyen félelmekkel indulunk el a párkeresésben és milyen falakat húzunk magunk köré. Az is biztos sokaknak hiányzott még, hogy megfogalmazzák miért is van szükségük egy társra, ez már a tudatosság újabb szintje 🙂 a célok megfogalmazása meg egyértelműen ott kell, hogy legyen fejben, hisz már ismerkedésnél kiderülhet az mennyire lehet egy irányba tartani (én alkalmaztam is randikon, k**va sokat segített). Az önértékelés témakört pedig nem lehet szerintem elégszer körbe járni. Ami nekem sokat segített a kurzuson, az a mondat volt, hogy ne kész embereket keressünk, hanem azt nézzük, hogy hajlandó-e a másik változtatásokat hozni. Egy kicsit úgy érzem átestem a ló túlsó oldalára és ráfókuszáltam olyan hölgyekre akik készen vannak (milyen érdekes, hogy nem találtam ilyet), szóval ez abszolút kijózanító volt 🙂

Ezen felül szerintem sok mindenkinek kitisztázódott az, hogy mennyi minden mehet félre a kommunikációban és hogy mekkora fontossága van annak, hogy tisztán tudjuk megfogalmazni az elvárásokat. Az utolsó dolog, ami még nekem nagyon sokat segített, hogy meg tudtam, hogy projekcióim vannak 🙂 A sztori nálam az, hogy egy hölggyel kezdtem el egy ideje randizni és mivel ő is elég tudatos nő, viszont megannyi blokk van benne, ami miatt csapong és igazat megvallva nem tud megállapodni (ezt ki is mondta). Mivel én elég régen éreztem magam ennyire párhuzamban nővel, így hajlamos voltam rávetíteni azt, hogy ő lehet ideális társam. Nos, ő volt most nekem az a híres majdnem 🙂 Elővettem ugye az ideális képet és megnéztem és rá kellett jönnöm, hogy majdhogynem képes voltam szemet hunyni néhány elég sarkalatos ponton. Szóval én is rengeteg mindent köszönhetnek ennek a kurzusnak újfent.

A mai előadás megint csak tanulságos volt, a jóvátétellel való vita/konfliktus lezárást mindenképp fogom gyakorolni, mivel ez a fajta lezárás eddig kimaradt a párkapcsolataimban… Na, de most már nem fog!

 

Kérd a workhsop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT