websikehealthcheck

 

Ismerkedés során a legnagyobb akadály a félelem…

Félelem attól, hogy rosszul döntesz. De e-mögött valójában az a félelem áll, ami abból fakad, hogy nem tudod helyesen felmérni kiben lehet megbízni.

 

De legalább ennyire fontos egy párkapcsolatban is…

… hogy tudja az ember jó helyen van-e. Különösen, ha nincs változás egy kapcsolatban, vagy folyamatosan romlik. Amikor felteszed a kérdést magadnak – biztosan jó helyen vagyok? akkor kell pontosan tudnod kivel is élsz együtt.

Előfordult veled már olyan, hogy amikor segítségre lett volna szükséged, akkor elfordultak tőled? Ezek azok a helyzetek, amikor számítunk valakire, megbízunk benne, majd jön a csalódás…

 

 

De e-mögött valójában az a félelem áll, ami abból fakad, hogy nem tudod helyesen felmérni kiben lehet megbízni. - Száraz Gábor - Párkapcsolati embertípusok workshop

 

 

Néhányszor megtörténik, és ez pont elég lesz, hogy minden embertől visszahúzódj…

… és alapvetően gyanakvó legyél, és bizalmatlan. Ezzel az a gond, hogy így a számodra jó embereket is visszatartod magadtól. Olyat is tapasztalhattál már, hogy te jobban akarsz segíteni valakinek, mint ő saját magán, és bárhogy próbálod megmenteni, valójában csak te mész tönkre mellette.

Biztosan láttál már olyat, hogy valaki annyira meg van győződve a saját hibátlanságáról, hogy nem veszi észre a nyilvánvaló hibákat sem, és azt gondolja, nincs szüksége segítségre, miközben az orrod előtt megy tönkre… 

 

 

“Hogy nem vettem én ezt észre?!”

Ismerős az érzés, amikor a szíved-lelked kiteszed valakiért, szó szerint, de nem, hogy nem hálás érte, de még csak észre sem veszi az erőfeszítésedet?

A fentiek után eljön egy pont, ahol felteszed a kérdést – hogy ismerhettem ennyire félre?
Eddigi életed során miket okoztak ezek számodra? Mennyi idő ment el ilyen emberekre?

És ez csak néhány, azon jelenségek közül, amiket el tudsz kerülni, akkor, ha ismered az embereket, ha fel tudod mérni kitől mit várhatsz.

 

 

A Párkapcsolati embertípusok workshop nem csak az ismerkedésben, és párkapcsolatban fog segíteni…

… hanem az általános emberi kapcsolataid javításában is. Segít helyretenni családi, baráti viszonyokat, de a munkaviszonyban lévő emberi kapcsolataidat is.

Gyakorlatilag megadja neked a pontos adatokat ahhoz, hogy tűpontosan megállapíthasd ki az akit beengedhetsz az életedbe, akit meg kell tartani, mert támogatni fog. És azt is ki az, akit azonnal ki kell raknod, mert csak megállít, elnyom, vagy sunyi módon szépen lassan tönkretesz, sokszor úgy, hogy nem is sejted!

 

 

Tudni fogod, kire nem érdemes vesztegetned az időd…

Ha a jövőben nem szeretnél felesleges időt, energiát, és érzelmeket pazarolni, haszontalan vagy elnyomó emberekre, vagy épp egy olyan helyzetben vagy ahol döntened kellene valakivel kapcsolatban, akkor ez neked szól!

Megkapod azokat a módszereket is, amivel ki tudod szűrni az emberek, ha úgy tetszik egyfajta tesztet kapsz másokhoz. Ezen kívül pedig módszereket is, ahhoz hogy kezeld őket.
Soha többé nem kerülsz bajba emberekkel!

 

 

Száraz Gábor - párkapcsolati tanácsadó

Száraz Gábor
Párválasztási Tanácsadó, Házassági / Párkapcsolati Tanácsadó

 

Kérd a workshop anyagát itt!

Az online workshop ára: 19.990 Ft

A workshopot a gombra kattintva tudod kifizetni, online, bankkártyával, biztonságosan!

KÉREM A WORKSHOPOT