websikehealthcheck

Párkapcsolati kommunikációs tréning

Miért csináljuk ezt a tréninget?

A legtöbb embernek problémája van azzal, hogyan kommunikáljon. És nem csak azzal, hogyan, hanem azzal is, hogy mit kommunikáljon. A párok elbeszélnek egymás mellett. Új kapcsolatokat pedig nem tudunk kialakítani. Ijesztő méreteket ölt az egyedülállók száma Magyarországon. Emellett elszomorító, mennyien élnek rossz párkapcsolatban, ahol a viták állandók, vagy ami még rosszabb, társas magányban. Emberek élnek úgy, hogy fogalmuk sincs arról, mit akar a társuk. Valójában nem is társak, csak egymás mellett élnek, nem támogatják egymást, kicsit sem. Már nem sietünk haza, nincs semmi öröm a kapcsolatban, csak megvetés, leértékelés, düh és fájdalom marad.

A másik oldalról pedig, ha már keresztül mentünk ezeken, akkor ezen rossz dolgok és fájdalmak elkerülése miatt nem merünk belemenni egy új kapcsolatba. Ha mégis rávesszük magunkat, akkor sem tudjuk mit mondjunk és hogyan. De leginkább azt nem, hogyan kerülhetnénk el, hogy ezek újra megtörténjenek és újra csak a fájdalmat éljük át…

Milyen hatása van ennek az életedre?

Ennek a hatására egyre kevésbé keressük mások társaságát és egyre inkább visszahúzódunk. Egyre kevésbé leszünk képesek új kapcsolatokat kialakítani. Ez életünk más területére is kihat! Ha nincs rendben a magánéletünk, nem csak Mi magunk érezzük pocsékul magunkat, a körülöttünk élőkre is hatással van ez. A munkahelyeden egyre kevésbe teljesítesz jól. Ha vannak gyerekek, Ők is azt látják, hogy szenvedsz és Neked nem jó.

Lehet, hogy te is feltetted magadnak a kérdést- “valami baj van velem?”

Ezzel elkezded hibáztatni magad.

A hibáztatással együtt az ember elkezdi leértékelni magát. Ez a leértékelés nagyon veszélyes! Szépen lassan elhitetjük magunkkal, hogy értéktelenek vagyunk….

De mi lesz, ha nem jössz el és ez így marad?

Szerinted mi lesz pár év múlva, ha nem változtatsz? Jobb lesz a helyzeted, vagy inkább rosszabb?

A megfigyelések és a statisztikák azt mutatják, hogy egyre jobban bezárkózunk. És minél jobban bezárkózunk, annál nehezebb lesz kialakítani új párkapcsolatot. És bár azt mondjuk szeretnénk valakit magunk mellé, végül eljutunk oda, hogy meggyőzzük magunkat arról – “jó nekem egyedül”

Ha valaki eljut erre a szintre, szinte menthetetlen. Ha már meggyőztük magunkat akkor onnan nagyon nehéz….

Mit gondolsz? Lehet, hogy máshogy kellene csinálni?

Akkor olvass tovább, ha a válaszod erre a kérdésre határozott IGEN! Ha úgy gondolod, Te már mindent tudsz és csodás párkapcsolatban élsz, a továbbiak nem Neked szólnak.

Ha tovább olvastál ez azt jelenti, hogy azon kevés ember közé tartozol, akik felismerték, hogy van mit tenni és szeretnéd, hogy jobban menjenek a dolgaid.Gratulálok!Valószínűleg, kezded érteni, hogy a Te életedet csak Te magad teheted rendbe. De hogyan?

A jó hír, van remény!

Ezt a tréninget neked csináljuk! Legyen szó arról, hogy a meglévő párkapcsolatod szeretnéd jobbá tenni, vagy szeretnél végre egy jó párkapcsolatot.

Mindkét esetben a kommunikáció az alap. Ezt tudjuk.

De miről és hogyan kellene kommunikálni?

Megnézzük, pontosan mit is jelent kommunikálni. Mi az, amikor ál-kommunikációban vagyunk, hogyan tudjuk felismerni és mit tehetünk ellene. Megnézzük, mi a valódi kommunikáció. Mi az anatómiája, hogyan épül fel, mik azok a pontok, amiket el lehet rontani és miket nem szabad kihagyni. Miután ezeket teljesen pontosan tudjuk, be is gyakoroljuk, annak érdekében, hogy bárhol, bármikor, bárkivel tudj kommunikálni, vagy nem kommunikálni, tetszésed szerint. Úgy, hogy bármilyen helyzetet, amikor emberekkel kell beszélned, kényelmesen, magabiztosan tudj kezelni.

Tehát ez nem csak elméleti tréning, hanem gyakorlati is.

Miért kell Neked ez a tréning?

Azért, mert van egy olyan összetevő, ami minden más kommunikációs tréningből kimarad!

Van egy olyan elem, amit sehol máshol nem tanítanak, és ami az alapvető oka annak, hogy nem megy a kommunikáció. Ez az oka annak, hogy számodra megfelelő társad volt, mégsem tudtad megtartani! Vagy ezért nem tudsz kialakítani megfelelő (esetleg semmilyen) kapcsolatot sem.

Itt van az a kulcs, ami ahhoz kell, hogy végre ki tudj alakítani, egy számodra megfelelő párkapcsolatot! A kulcs, ami ahhoz kell, hogy tudj, merj kommunikálni másokkal és elérd a célod.

Ha elvégzed ezt az egy napos tréninget, újra értékesnek fogod érezni magad és nem fogsz többé sodródni az árral, Te magad fogod alakítani az életed!

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheted meg.