Személyes konzultáció

Gyakran hallom, hogy: “Nincs normális férfi/nő”. Azt is, hogy: “Nem merek ismerkedni”. Meg olyat is, hogy: “Jobb nekem egyedül”.

Az a helyzet, hogy akármit is mond az ember, legyen bármilyen kifogása, a mögött ott van legalább egy csalódás. Ott vannak mögötte a ki nem mondott érzelmek, a meg nem beszélt problémák, a meg nem értett szakítások. Ezekhez pedig rengeteg érzelem kapcsolódik, megbánás, szomorúság, félelem stb.

Amikor azt mondjuk, nem kell társ, vagy nincs normális nő/pasi, ezek mögött mindig ott van a félelem attól, hogy újra megbántanak, újra elhisszük, hogy szeretnek, aztán csalódunk. Ez a félelem azonban megbénít és gyakorlatilag meggátol abban, hogy észrevegyük a hozzánk illő társat, még ha az orrunk előtt is áll.

A bénító félelem, ami miatt nem merünk belemenni egy új kapcsolatba, vagy az, hogy hordozzuk magunkkal a sérelmeinket, és a haragot vajon segít nekünk? Mekkora az esélye, hogy ezen érzelmekkel, bele tudunk kezdeni egy új, ideális kapcsolatba?

Mióta van ez így? Hetek, hónapok, évek?

Minél tovább marad így, minél tovább maradnak bennünk ezek a ki nem mondott dolgok, annál nagyobb falat emelünk magunk köré, amit annál nehezebb lesz áttörnie a másik félnek. Még ha ideális lenne is, nem biztos, hogy lesz elég ereje ledönteni ezt a falat…

Minél magasabb falat emelünk annál nehezebb lesz! Ezt a falat pedig mi magunk emeltük. Így nekünk is kell lebontani.

Talán már te is érezted ezt legbelül, és elgondolkodtál már azon, hogy ezeket a falakat le kellene bontani. Már érzed te is, hogy van ott valami akadály, amivel kellene valamit kezdeni, de nem találtad meg.

Valószínűleg te is pontosan tudod, hogy ezen változtatnod kell! Amíg ezek a dolgok nem tűnnek el, addig nehéz lenne kialakítani egy megfelelő kapcsolatot.

Biztos vagyok benne, hogy nem akarsz már folyton azon agyalni, hogy mi volt ő vele. Miért lépett le, mit csináltál rosszul stb. Lehet, hogy unod már, hogy ezen jár folyton az eszed, szeretnél végre gondolatban is szabad lenni, és megtalálni a boldogságot.

Nem vagy ezzel egyedül! Az igazság az, hogy minden embernek megvan a maga története. Azok, akik megtalálták a párjukat, ezeket a dolgokat lezárták, nem rágódnak a múlton.

Személyes tanácsadás során megtaláljuk ezeknek a negatív érzelmeknek a kiváltó okát, kezeljük őket és így megszabadulsz ezektől a korlátoktól. Amint ez megtörténik, újra szabadnak érzed magad, többé nem fogsz kételkedni sem magadban, sem pedig abban, hogy megtalálod a boldogságod!

Amikor pedig újra elhiszed, hogy megtalálhatod a párod, akkor meg is fogod találni!

Neked mi az akadályod?

Ha szeretnéd megtudni, jelentkezz most személyes konzultációra!

Díja: 10.000ft/ óra