websikehealthcheck

Társkeresés gyerekkel


Társat találni egyedülálló szülőként? Nem lehetetlen!

Napjainkban nem egyszerű a társkeresés, tele vagyunk előítéletekkel, sztereotípiákkal (téves azonosítás – általánosítás) és félelmekkel.
Ezek még erősebben jelen vannak, ha egyedülálló szülőként keressük a társunkat.
Vannak, akik azt gondolják, hogy sosem fognak kelleni másnak gyerekkel, és vannak, akik nem tudják bevállaljanak-e olyan társat, akinek már van gyereke.

A statisztikák szerint a 35-44 korosztályban a nők 60%-a, a férfiaknak pedig 9%-a neveli egyedül a gyerekét/gyerekeit. Ez elég magas szám, látható, hogy a nők aránya jóval magasabb, ugyanakkor azok a férfiak sincsenek könnyű helyzetben, akiknek van gyerekük, de a gyermek az anyánál van hivatalosan.

Az újrakezdés sosem egyszerű, de ilyen esetekben, amikor van gyermek, számtalan kérdés felmerül, amik néhány embert akár teljesen eltántorítanak attól, hogy gyerekes társat válasszanak, vagy attól, hogy gyerekesként belekezdjenek a társkeresésbe.
Valóban sok téves feltételezés van ebben a témában és megannyi kérdés, amiknek a fő oka az, hogy tele vagyunk hamis adatokkal.
Ezen az előadáson letisztázunk néhány alapvető dolgot ezzel kapcsolatban, valamint olyan gyakorlati eszközöket fogsz kapni, amiket azonnal tudsz használni.

Időpont: 2024.04.10.– 20:30
Forma: online
alkalmazás: ZOOM cloud meeting

Jelentkezz most, vagy kérd a felvételt kiemelt jegy-el!

A jelentkezéshez töltsd ki ezt az űrlapot és e-mailben fogom küldeni a további tudnivalókat!

Ha pedig bármi kérdésed van, írj nekem üzenetet ide kattintva!

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheted meg.
Röviden: a spamet mi is utáljuk és soha nem adjuk ki adataid harmadik félnek. E-mail címed csak arra használjuk, hogy az általad kért tájékoztatást elküldjünk részedre és a témával kapcsolatos marketingcélú ajánlatról tájékoztathassunk. Adataid törlését egyetlen gombnyomással kérheted rendszerünkben.