websikehealthcheck

Hatékony online társkeresés – negyedik rész

Szóval, miért ajánlom a közösségi alapú oldalakkal szemben inkább a klasszikus társkeresőket?

Az előbbiekre néhány kattintással, könnyen be lehet regisztrálni, ami az oldal üzemeltetőinek szuper, mert sok új felhasználó lesz, ami azt a látszatot kelti, hogy van miből választani. Valójában csak nagy mennyiségű komolytalan felhasználó regisztrál. Elnagyolva azt lehetne mondani, minél nehezebb, minél több (értelmes) lépcsős a regisztráció, annál nehezebben kerülnek bele komolytalanok. Ha valami 2-3 kattintással elvégezhető, arra boldog – boldogtalan beregisztrál. Minél több idő a regisztráció, annál nagyobb eséllyel hullik ki, aki nem gondolja komolyan. Persze ésszerű határok között.

Ezért jobbak a klasszikus oldalak. Ha valaki mindent kitölt rendesen, az nem 5 perc lesz. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy minden lehetséges szakaszt, mezőt tölts ki! A régóta működő komolyabb oldalak, mesterséges intelligenciát is használó szoftverek segítségével működnek, amik folyamatosan elemzik az adatokat, annak érdekében, hogy megfelelő embert közvetítsenek neked.
Minél több az adat, annál nagyobb az esélyed. Ez egyébként még az egyszerű oldalaknál is igaz. Itt nem igaz ’a kevesebb több’ mondás, itt a kevesebb az esélyeidet rontja.

Továbbá, a fent leírtak igazak a fizetős oldalakra is. Itt is lehetne egy párhuzamot vonni – minél többet fizet valaki, annál komolyabban gondolja. Az ingyenes oldalakon, vagy az ingyenes felhasználók között, nagyságrendekkel nagyobb a komolytalanok száma. Ingyen bárki bármit megcsinál, de ha már ki kell nyitni a pénztárcát, az már más helyzet, annyit a nagyon komolytalanoknak már nem ér. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet belebotlani hülyékbe, de jóval kisebb az esélye.

Összefoglalva:

Kerüld a könnyű oldalakat, klasszikus oldalakat használj inkább, ott is a fizetőseket, és mindent tölts ki. A felhasználók között pedig keresd az előfizetőket, vagy kiemelteket.

Íme a két kérdés, amit ígértem, (ezeket tedd fel a jelöltednek):

Mi a véleményed általában a nőkről/férfiakról?
Első hallásra egyszerű kérdésnek tűnhet, de nagyon sok minden kiderülhet az erre érkezett válaszból.

Miért/mire kell neked egy nő/férfi?
Fontos a sorrend, ne cseréld fel. Figyeld meg, hogyan válaszol mindkét kérdésre.
Ha ellenségesen – minden férfi/nő ugyanolyan, csak kihasználnak stb. – akkor azt tudd, rád is így néz, veled is így fog bánni.
Lehet, hogy azt fogja mondani, sok csalódás érte őt, nehezen bízik meg újra bárkiben – ezzel lesz meló bőven, de alakulhat jól.
Nem kizárt, hogy azt mondja, szereti a férfiakat/nőket, de eddig még nem sikerült megtalálni az igazit – ez jó jel.
Tehát figyeld meg általánosságban, mit gondol az ellenkező nemről, menj bele kicsit mélyebben, és figyeld meg a reakcióit.

Mostanra mindent tudsz…

… ami ahhoz kell, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő módon készítsd el az online társkereső profilodat. Azonban van még itt valami…
A megfelelő profil segíteni fog téged abban, hogy egymásra találjatok, de a neheze még csak azután jön.

Az elmúlt években,

  • 102 előadással
  • 14 Párkapcsolatmester csoportképzéssel
  • heti 15 személyes konzultációval
  • TV, és Rádióműsorokkal
  • személyes társközvetítéssel

valamint, egyéb hosszútávú programokkal is segítettem ügyfeleimet, aminek köszönhetően meglehetősen sok tapasztalatra tettem szert.
Megfigyeltem, hogy a leggyakrabban előforduló akadályokat mi magunk állítjuk saját magunknak. Ezek eredhetnek korábbi párkapcsolati kudarcokból, korábbi leértékelésekből, vagy csalódásokból. De igen gyakori a rossz szülői minta, esetleg egy anya, vagy apa, aki túlságosan is ’jót akart’, ezért túlságosan is lekorlátozott minket.

Lépd át az akadályt, segítek!

Akárhogy is, ha érzi valaki, hogy van ott belül valami akadály, és nem kezeli, akkor szinte lehetetlen megtalálni az igazit. A konzultáció célja megtalálni, és kezelni ezeket a belső gátakat, amik valójában megakadályoznak bennünket a boldogság elérésében.

Ha úgy érzed van valamilyen belső gátad, vagy azt látod, hogy működnie kellene, de mégsem működik, akkor jelentkezz, és foglalj időpontot a konzultációra ide kattintva!

Az üzenet mezőbe Írd be: OT MINI
és az első 20 perces telefonos konzultáció díjtalan számodra, mert elvégezted ezt a mini tanfolyamot.