fbpx
websikehealthcheck

Párkapcsolatmester program

 

A tudatosság azt jelenti, hogy pontosan tudod valami miért jó, vagy miért nem. Tudod, hogy mitől működik, vagy mitől nem. Így nem véletlenszerű eredményeid lesznek, nem véletlen történnek meg veled a dolgok. Ha tudod, hogyan és mitől működik valami, akkor képes vagy azt a dolgot kezelni, kontrollálni, irányítani.

A Párkapcsolatmester program célja, hogy tudatossá válj párkapcsolati téren, azaz tudd hogyan lehet megtalálni a számodra megfelelő társat, és tudd mitől működik egy párkapcsolat. Ezzel képes leszel megteremteni a számodra megfelelő társsal a mindkettőtök számára megfelelő párkapcsolatot.

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

Párkapcsolatmester program – mini

Ez érdekel

Párkapcsolatmester program

Ez érdekel

 

Párkapcsolatmester VIP

Ez érdekel

Mit mondanak, akik már részt vettek valamelyik programon?

“Mindenkinek ajánlom ezt a képzést Aki arra vágyik hogy figyeljenek rá. Aki boldog szeretne lenni egy párkapcsolatban, és egyenként. Aki sikeres akar lenni. Aki jó szülő akar lenni. Aki segíteni akar a gyerekeinek hogy jó és önálló életet tudjon élni. Aki szokott levegőt venni. Mert ezen a képzésen, megtudod ki vagy te, és mennyire értékes! Mert képet tudsz alkotni arról amire vágysz, és eszközt amivel azt valóra tudod váltani! Mert megtudod mennyire fontos a kommunikáció az élet minden területén, és hogyan kommunikálj jól! Meg tudod egy családban mennyire és miért fontos a szerepek tisztázása, kinek mi a feladata! Mert megtudod mi az oka annak hogy nem azt kapod az élettől és a társadtól amire vágysz, és mit kell másképp csinálnod hogy azt meg kapd!

Ár érték arányban az én nézőpontom, hogy abszolút áron felüli a képzés, mert ezzel a szemináriumnal a jövőmet tudom jobbá tenni!”

B. Julcsi

“A négy nap borzasztó nagy pontossággal fel van építve.Szinte minden nap érzi legalább egyszer az ember a “basszus erre nem is gondoltam” életérzést. Nagyon sok ember van még mindig aki pusztán a szerencsében bízva keres magának párt és lehet talál is, de hosszú távon tuti nem tud működni a dolog. Egyszerűen sokkal boldogabb életet élhet az ember ha tudatosan építi a kapcsolatát. Iszonyat nagy segítséget adsz mindehhez. Nagyon sokan szkeptikusan állhatnak még az elején a dolgokhoz (mint ahogy a barátnőm is mondja, hogy ő azzal nincs kisegítve ha valaki azt mondja neki, hogy engedd el a pasit, nem jó amit csinálsz…ő úgysem tudja megtenni- bár tegyük hozzá ez már az ő baja, hogy meg sem próbálja), de ha egy kis szándék is rejtőzik az emberben akkor teljesen megváltozik a nézőpontja és minden egyszerűbb és logikusabb lesz. Az alapoknál kell kezdeni és te ezt is biztosítod 🙂 Köszönöm a segítséged! :)”

V. Anita

“Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden kedves társamnak, akinek fontos, milyen minőségben éli le az életének a következő részét. Én személy szerint megkaptam azokat a válaszokat, amikre még a kérdést sem találtam magamban, illetve az életről alkotott képünket is szépen rendbe tudja rakni, igazi ősi tudás amit képvisel modern kori értelmezésben. Örökké hálás vagyok neked Gábor, csak így tovább!”

Nádasdy Ákos

“Először kicsit kételkedtem bevallom. Nem tudtam mire számíthatok, hiszen jónéhány könyvet olvastam már ezzel kapcsolatban. De felkeltette az érdkelődésem az amit Gábor elmondott róla. Gondoltam ha ez így van, akkor van valami ezeknek a dolgoknak a hátterében, amit nem tudok és hiába olvasom a könyveket, olyan mintha valami kimaradt volna belőlük. Nem csak, hogy megértettem mi az ami kimaradt, hanem arra is rájottem Én hol szúrtam el mindig. Volt egy pont, amikor rádöbbentem erre az egészre, és azt hittem leesek a székről. Röviden, én kötelezővé tenném mindenkinek aki párkapcsolatban gondolkodik!”

Attila

Érdekel a többi vélemény is?

Kattints a gombra és olvasd el a többi véleményt is a tréningekről, előadásaimról és a könyvemről!

Tovább a véleményekhez